Fogászati turizmus

subotica

 

Fogászati turizmus

Senki nem szeret nyaraláson vagy szabadság ideje alatt fogorvosnál kikötni, viszont a fogászati turizmusnak köszönhetően sokan csak a fogászati kezelés miatt mennek külföldre. A fogturizmus a nyugati határszélen kezdődött az 1980-as években, amikor az osztrák páciensek felismerték, hogy jóval olcsóbban megkapják ugyanazt a színvonalú kezelést.

Célunk, hogy külföldi pácienseinknek magas minőségű, de a külföldi árakhoz képest olcsóbb fogászati szolgáltatást nyújtsunk, orvosi garanciával. A fogorvosi rendelőnk minden szükséges fogászati eszközzel fel van szerelve, ahhoz hogy a legmagasabb fogászati szolgáltatást nyújthassuk betegeinknek. Specialitásunk a fogászati implantátumok, fogászati héjak és kozmetikai fogászat, de természetesen a fogászati ellátás kiterjed minden típusú fogászati kezelésre.

Büszkék vagyunk arra, hogy magas színvonalú magán fogászati rendelőnk minőségi szolgáltatást nyújt a külföldi kezelések áraihoz képest egy sokkal megfizethetőbb áron.

A leggyakrabban Németországból, Ausztriából, Magyarországról, Szlovéniából, Svédországból, Norvégiából, Olaszországból és Oroszorszából érkeznek pácienseink. A fogorvosi rendelőben beszélünk: szerbül, angolul, magyarul és arabul.

A fogászati turizmus előnyei

-alacsony, kedvező árak

-minőséges szolgáltatás

-gyors kiszolgálás-időpont egyeztetés

-az utazás lehetősége és jó szállási lehetőségek

A fogászati turizmus Szerbiában

Szerbia a Balkán-félsziget északi és középső részén található, illetve Szerbia területe a Kárpát-medence déli részére is átnyúlik. Szerbia demokratikus ország, 26 nemzetiség és kultúra keveredése gazdagítja és az emberek külömböző vallása teszi különlegessé. A Vajdaságban és Észak-Szerbiában húzódik a Pannon-alföld (a szerbiai rész a Sumadija), amelyet a Duna és mellékfolyói, a Tisza, a Száva és a Temes hordalékai töltöttek fel. A Duna vonalától délre a folyóba torkolló Morava-völgye az egyetlen további számottevő síkvidék Szerbiában. Montenegróban síkvidék alig akad, a Shkodrai-tótól északra elterülő síkság említhető meg.

Hegyvidéki területek

A két ország jelentős része hegyvidéki terület. Szerbia délnyugati részén a Dinaridák fiatal lánchegysége (Dinári-hegység) húzódik, Szerbia délkeleti részeit pedig a Balkán-hegység nyúlványai szegélyezik. A legmagasabb hegycsúcsok Szerbia déli határaihoz közel emelkednek. Montenegró legmagasabb hegylánca a 2522 méteres Durmitor.

Éghajlati sokszínűség

Az éghajlat Szerbiában csaknem teljesen kontinentális, nyaranta forróság, télen pedig nagy hideg is előfordulhat. A hegyvidéki jellegnek megfelelően csapadék az év egész folyamán jellemző, télen hó formájában. A parti sávot elhagyva az éghajlat kontinentálisabb jelleget ölt, ami a magashegyekben hűvös, hegyvidéki klímába megy át.

Fontosabb folyóvölgyek

A Szerbiát keresztülszelő fő folyó, a Duna mellékfolyói a Tisza, a Száva, a Temes és a Szerbia másik fő vízfolyása, a nagyjából dél-északi futású Morava.

Szerbia területén sok kolostor található, gazdag történelmi és kulturális értékekben. Érdekességnek számítanak ezek az építmények, hiszen nehezen megközelíthető helyeken építették, egykor vallási és közigazgatási központok is voltak. A freskó festészet a keletkezés idején Európa legmagasabban elért festészeti minőséget jelent. Belgrád (Nándorfehérvár), Szerbia fővárosa – történetének kezdete a történelem előtti időkig nyúlik vissza, a városról szóló első írásos emlékek Hérodotosztól származnak.

Legvonzóbb látnivalói a Kalemegdán park és a vár, a Győztes szobra, a Parlament épülete és az egykori Királyi Palota. Érdemes megnézni a Szent Márk-székesegyházat és a Koronázótemplomot is. Belgrád mellett még nagyon sok szép nagyobb város várja az idelátogatókat, többek között érdemes ellátogatni Újvidékra (Novi Sad), mely a Vajdaság Autonóm Tartomány székvárosa, itt található a Vajdasági Parlament székháza és számos egyébb tartományi intézmények központja is.

Az Exit Fesztivál Közép-Kelet Európa egyik legmenőbb fesztiválja Újvidéken, világhírű könnyűzenei fellépőkkel és fergeteges bulikkal, és több min 250 ezer fiatal látogatja meg minden évben.

A fent megemlített turisztikai atrakciók és nevezetességek mellett, természetesen itt van városunk Szabadka – a mi Fogászati Rendelőnk, ahol az eredményesség örökös fejlődése, a minőséges szolgáltatás és kedevező árak várják Önöket.

Jelentkezzen be a vizsgálatra!

Lépjen kapcsolatba velünk és jelentkezzen be a vizsgálatra. Bármilyen kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésükre.